Home
   Informatie   
   Extra & Fun   
   Forum   
   Contact   
       

pijl

E-mail

Algemeen

Banners

Geschiedenis

Dank aan..

Adverteren

 

    +

 

 

site

Heb je een vraag over hamsters? Of een hamsterprobleem? Hieronder vind je een lijstje met links die een antwoord op je vraag kunnen geven. Regelmatig krijgt de webmaster van deze site vragen toegestuurd. Helaas is het niet mogelijk om, wegens tijdgebrek, alle vragen te beantwoorden. Om een goed antwoord op je vraag te krijgen kun je dus het beste dit lijstje bekijken.

  • FAQ: In de FAQ staan antwoorden op de meestgestelde vragen. Vragen over voeding, verzorging, gezondheid enz. Een grote kans dat je vraag hier al duidelijk beantwoord wordt!
  • Hamsterforum: Stel je vraag op het hamsterforum. Dagelijks komen hier zeer wel veel hamsterliefhebbers. Van mensen die hun eerste hamster hebben tot ervaren hamsterfokkers. Als je een vraag stelt op dit forum, ben je verzekerd van een goed antwoord!
  • Zoeken: Aan de linkerkant op deze pagina zie je zoekfunctie. Typ hier het onderwerp van je vraag in (bijv. voedsel, gezondheid) en wie weet kom je op een pagina van deze site over je vraag, die je over het hoofd hebt gezien.
  • Mailen: Heb je het antwoord niet kunnen vinden? Stuur dan een e-mail naar dehamster@dehamster.nl. Er is echter geen garantie dat je antwoord krijgt.

Vraag